Please select your page

foot3

Franchise

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ.


Γιατί να επιλέξετε το Franchise Παπαζαχαρίας .
Η σημερινή οικονομική κατάσταση στην αγορά σίγουρα δεν επιτρέπει πειραματισμούς και ρίσκα!


Η εταιρία μας έχει αναπτύξει μια αποδοτικότατη επιχειρηματική πρόταση, η οποία προσφέρει ασφαλή και δοκιμασμένα μονοπάτια επαγγελματικής ανάπτυξης, μέσω της μεθόδου Franchise και τα οποία περιλαμβάνουν τα παρακάτω :


1. Αρχική Ιδέα: Ζεύξη/συνδυασμός πρωινού, μεσημεριανού και βραδινού φαγητού, στό ίδιο κατάστημα.

2. Επιπρόσθετη δραστηριότητα: Η λειτουργία του καφέ/ροφημάτων μαζί με μια μεγάλη γκάμα νοστιμότατων προϊόντων ζύμης τα οποία προσφέρονται είτε μέσω της εξυπηρέτησης στο κατάστημα είτε μέσω delivery.

3. Ιστορικό επιτυχίας. Έχουμε αναπτύξει μια μέθοδο άσκησης επιχειρηματικής δραστηριότητας που λειτουργεί καλά και παράγει επιτυχή αποτελέσματα, τα οποία αποδεικνύονται με στατιστικά στοιχεία και αν απαιτείται παρέχουμε ένα μεγάλο αριθμό πληροφοριών έτσι ώστε να μπορεί να επαληθεύεται κάθε στοιχείο.

4. H ύπαρξη καταστημάτων franchise προσφέρεται για την συγκομιδή πληροφοριών και αποτελεσμάτων πριν από τη λήψη της τελικής απόφασης.5. Ισχυρό Εμπορικό Σήμα. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του franchising της Παπαζαχαρίας είναι ότι η εταιρεία έχει εγκαθιδρύσει ισχυρή μάρκα στον κλάδο της εστίασης τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε εθνικό επίπεδο, γεγονός που δημιουργεί αξία και προσελκύει τα μάτια των πελατών των καταστημάτων μας.

6. Προγράμματα Εκπαίδευσης. Προσφέρουμε εκπαίδευση πάνω στη δουλειά. Το πρόγραμμα κατάρτισης και εκπαίδευσης έχει σχεδιαστεί για να σας φέρει ταχύτατα στην ευχάριστη θέση να “τρέξετε” με επιτυχία την δική σας επιχείρηση, όπως ακριβώς “τρέχει” το πρότυπο κατάστημα της εταιρίας μας!

Οι Franchisee’ μας εκπαιδεύονται σε όλες τις θέσεις που διαθέτει ένα κατάστημα και έτσι γνωρίζουν όλες τις λεπτομέρειες κάθε θέσης αρχικά και βέβαια στο σύνολο του καταστήματος.
Με την μέθοδο αυτή αποκτούν τεχνογνωσία στον έλεγχο και την διοίκηση αλλά μπορούν και να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους ανάλογα με την θέση εργασίας.

7. Συνεχή Υποστήριξη. Όλο το προσωπικό μας είναι αφοσιωμένο στην υποστήριξη και στην αδιάκοπη παροχή βοήθειας προς τους franchisees.
Εάν βρεθείτε μπροστά σε μια δύσκολη κατάσταση να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι στη λειτουργία της επιχείρησής σας, αντίθετα μπορείτε πάντα να καλέσετε έμπειρα στελέχη και ανθρώπους κλειδιά στην επιχείρηση, οι οποίοι θα σας προσφέρουν την κατάλληλη τεχνογνωσία για την αντιμετώπιση της και την συνέχιση της ανάπτυξης της επιχείρησης σας.

8. Διαθέτουμε πλήρη φάκελο Δικαιοπάροχου – Franchisor με
α)Αναλυτική περιγραφή της ιδέας – Concept analysis
β)Εγχειρίδιο λειτουργίας επιχείρησης -Operation Manual
γ)Μελέτη απόσβεσης της επένδυσης – ROE
δ)Μελέτη απόδοσης της επένδυσης – ROI
ε)Οπτική προώθηση εμπορευμάτων - Visual Merchandising

 

9.  Marketing.
Η εταιρία διαθέτει ειδική εταιρία μάρκετινγκ για να σας παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία και στρατηγικές για την προσέλκυση και διατήρηση πελατών, αλλά και για όλη την προωθητική της στρατηγική. 

 


10. Βοήθεια στην επιλογή της τοποθεσίας του καταστήματος!

11. Βοήθεια στην δημιουργία του καταστήματος.
Προσφέρουμε τεχνογνωσία στο σχεδιασμό, στην κατασκευή και τη διάταξη του καταστήματος!

12. Βοήθεια στην επιλογή των εξωτερικών συνεργατών.
Για κάθε ανάγκη του καταστήματος/επιχείρησης, ώστε να αποφύγουν οι συνεργάτες μας (franchisees) υπερβολικά ή περιττά κόστη και έτσι να επιταχυνθεί η διαδικασία αποτελεσματικής λειτουργίας του καταστήματος/επιχείρησης.

13. Αγοραστική δύναμη.
Όλοι οι συνεργάτες μας μπορούν να επωφεληθούν από την αγοραστική δύναμη του όλου δικτύου μας αφού οι προμηθευτές προσφέρουν πολύ καλύτερους όρους συνεργασίας αφού αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για μια αλυσίδα καταστημάτων και όχι ένα μεμονωμένο κατάστημα.

14. Αποφυγή επιχειρηματικού ρίσκου.
Αυτός είναι ίσως ο σημαντικότερος λόγος για να γίνετε μέλος της εταιρίας μας και της αλυσίδας καταστημάτων franchise Παπαζαχαρίας.

Αποκτείστε την βεβαιότητα που σας προσφέρουμε και η οποία αποκτήθηκε μετά από πολλά χρόνια δραστηριοποίησης και συγκέντρωσης στον κλάδο μας.

  

 

 

 15Αν θέλετε να είστε κύριος της επιχείρησής σας, απλά επικοινωνήστε μαζί μας και τα στελέχη μας θα φροντίσουν όλα τα επόμενα.